Vergunning rond voor Aikido-yogacentrum en woonhuis Almere

Afgelopen week kregen we goed nieuws: groen licht voor de bouw van een aikido-yogacentrum en een woonhuis. Wij gaan deze bouwen in opdracht van Yoga Meirink, www.meirink.nl.

Deze gebouwen komen te staan in Oosterwold, een uniek groen woongebied in ontwikkeling in de provincie Flevoland, tussen Zeewolde en Almere. Hier heeft men alle ruimte om op eigen initiatief en naar eigen wens vorm te geven aan dromen en overtuigingen.

Het yogacentrum heeft een speciale, achthoekige vorm. In de toekomst worden hier yogalessen en aikidolessen verzorgd door de eigenaren, die ernaast gaan wonen. Voor de familie wordt een woonhuis gebouwd. Beide van robuuste cross-laminated timber logs (afm.136 x 245mm) volgens het Finse houtstapelbouwsysteem.

“Non-settling” CLT logs van 204x245mm

Op dit moment worden de logs op maat gezaagd in de fabriek in Haapavesi. Begin juli zal gestart worden met het stapelen van de logs.

Het huis met plattegrond

Het yogacentrum met plattegrond