Project Naaldwijk

Momenteel draaien de houtbewerkingsmachines in Haapavesi op volle toeren, eind mei wordt gestart met de bouw van een prachtige woning in het Westland, naar volledig eigen ontwerp van de opdrachtgever.

Het huis wordt met de nieuwste technologische ontwikkeling in logbouw gebouwd: de revolutionaire CLT-logs (CLT staat voor Cross Laminated Timber). Zie voor meer informatie de website van Timber-hirsi.

Deze 204mm logs geven een zeer robuust uiterlijk en garanderen een comfort en duurzaamheid die moeilijk te evenaren zal zijn.

Het is een huis met een grote veranda aan de achterzijde en weinig aparte afgesloten ruimtes zowel op de begane grond als de verdieping. Een grote loft aan de voorzijde vergroot het ruimtelijk effect.

De Hündegger aan het werk in Haapavesi

“Non-settling” CLT logs van 204x245mm

De slaapkamers zijn allemaal in de kelder ondergebracht, waardoor het huis zelf veel leefruimte biedt voor alle gezinsleden.

We zullen op onze website af en toe wat updates geven over de realisatie.  

De bouwlocatie